Όρθωσε... ανάστημα απόψε στην Ιταλία, για την 9η αγωνιστική του Eurocup, απέναντι στην Τρέντο, ο αποδεκατισμένος Άρης.

Όρθωσε… ανάστημα απόψε στην Ιταλία, για την 9η αγωνιστική του Eurocup, απέναντι στην Τρέντο, ο αποδεκατισμένος Άρης. Έχασε από την αντίπαλό του με 69-67, αποτέλεσμα που αποτέλεσε το 6ο, στη σειρά, «στραβοπάτημά» του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν να χάνουν με 15 πόντους στην τέταρτη περίοδο, δεν εγκατάλειψαν, όμως, τη μάχη, την οποία έφεραν στα ίσια στα 4’’2 πριν από το φινάλε, αλλά ο Κουίν Ελις έσωσε την Τρέντο και έγραψε το τελικό υπέρ της αποτέλεσμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κορυφαίος στην προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» για την ανατροπή που δεν ολοκληρώθηκε, ήταν ο Ρόνι Χάρελ (24 πόντοι, 4/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα).

Οι ιθύνοντες του Άρη, επιπρόσθετα, φαίνεται πως προσανατολίζονται στην απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Τζόναθαν Σταρκς, για το ενδεχόμενο που χρειαστεί να χάσει η ομάδα για σημαντικό χρονικό διάστημα τον τραυματία, Ρομπέρτο Γκάλινατ (σ.σ. απουσίασε από το αποψινό ματς, όπως και οι Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος).

Ξεχώρισε περισσότερο για την Τρέντο ο Καμάρ Μπάλντγουϊν (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα), ενώ ο καταλυτικός στο τέλος Κουίν Ελις τελείωσε το ματς με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο.

Η εξέλιξη του αγώνα

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, το οποίο βρήκε τις ομάδες χέρι -χέρι στο σκορ (10’ 17-17, 20’ 32-32), η Τρέντο, με αντεπίθεση διαρκείας στην τρίτη περίοδο, με τους Μπιλίγκα, Γκραζούλις να σκοράρουν, βρέθηκε στο +13 (47-34). Διαφορά που «ανέβασε» στα μισά της τέταρτης περιόδου στο +15 (60-45).

Ο Αρης δεν έριξε… λευκή πετσέτα και με ηγέτη τον Χάρελ, μείωσε στο μισό καλάθι στο 38’ (65-64). Ο Μπάλντγουϊν έβαλε ξανά σε θέση ισχύος την Τρέντο (67-64), για να μειώσει, στην πορεία, η ελληνική ομάδα με τον Μποχωρίδη, σε 67-65, με 1/2 βολές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Καλόγηρος, στα 31’’8 πριν από το φινάλε, είχε 0/2 βολές. Το ίδιο άστοχος ήταν στην πορεία και ο Γκραζούλις (0/2 βολές) και ο Χάρελ, με 2/3 βολές και 4’’2 να απομένουν για το φινάλε, έκανε το 67-67.

Την τελευταία λέξη στο παιχνίδι είχε ο Ελις, ο οποίος με δίποντο στη λήξη διαμόρφωσε το τελικό 69-67.

Οι λεπτομέρειες του αγώνα

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 32-32, 53-43, 69-67
Διαιτητές: Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς (Μαυροβούνιο), Μάρκο Γιούρας (Σερβία), Ντράγκαν Πόρομπιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη)

Οι συνθέσεις

ΤΡΕΝΤΟ (Πάολο Γκαλιμπιάτι): Ελις 10, Χαμπ 10 (1), Νιανγκ, Κόντι 6 (1), Φορέι 2, Κουκ 8, Όντομ 2 , Μπιλίγκα 6, Γκραζούλις 10 (2), Μπάλντγουϊν 15 (3).

ΑΡΗΣ (Γιάννης Καστρίτης): Σλαφτσάκης 4 , Καρ 6, Κατσίβελης 9 (1), Μπλούμπεργκς 2, Φίλλιος 4, Μποχωρίδης 8 (1), Περσίδης, Ντε Σόουζα 8, Χάρελ 24 (4), Καλόγηρος, Μπάνκστον 2.

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!