Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για τα θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό αλλά και το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα φιλοξενήσει η Ελλάδα τον Ιούλιο.

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για τα θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό αλλά και το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα φιλοξενήσει η Ελλάδα τον Ιούλιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας Γουόκαπ:

«Από την αρχή ένιωσα καλά. Έχω βρει ρυθμό αυτή τη στιγμή. Έχει να κάνει με πολλά πράγματα, την κίνηση της μπάλας, το στιλ παιχνιδιού μας, την ταχύτητα που παίζουμε. Επίσης έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη που απολαμβάνω από τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Ακόμα και αν δεν σουτάρω καλά, με προτρέπουν να συνεχίσω να σουτάρω. Συνεχίζουν να με πιστεύουν και αυτό σημαίνει πολλά για την αυτοπεποίθησή μου».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για την Εθνική και το Προολυμπιακό:

«Είναι ακόμα μακριά, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαι πολύ χαρούμενος που το φιλοξενούμε, ειδικά εδώ ένα γήπεδο που έχω παίξει τόσο πολλά παιχνίδια και έχω προπονηθεί τόσο πολλές φορές και έχω σουτάρει τόσα πολλά σουτ. Οπότε είναι ένα άνετο μέρος για μένα. Επίσης δεν έχω κάποιο σχόλιο για τις άλλες ομάδες, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι με τον Σπανούλη και το τι έχει κάνει ο Ζήσης μέχρι τώρα και θα είμαστε έτοιμοι για τον Ιούλιο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!