Ο Λιονέλ Σκαλόνι μίλησε για τη παρουσία του Λιονέλ Μέσι στο Μονυτιάλ του 2026.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι, ο οποίος οδήγησε την εθνικής Αργεντινής στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, μπορεί δεν έχει διευκρινίσει ακόμη αν θα παραμείνει στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικό.

Ωστόσο, μίλησε για το Μουντιάλ του 2026 και εκτίμησε πως ο Λιονέλ Μέσι έχει τις δυνατότητες να είναι στην αποστολή και να αποτελέσει ξανά τον ηγέτη της ομάδας:

«Ο Λίο έπαιξε με την καρδιά του στο Κατάρ και μας οδήγησε στην κατάκτηση του Μουντιάλ. Το ίδιο μπορεί να κάνει και το 2026. Εχει τις δυνατότητες να το κάνει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτά που κάνει στις προπονήσεις είναι τρελά πράγματα και δείχνει πως παραμένει διψασμένος για διακρίσεις», τόνισε ο 45χρονος Αργεντινός κόουτς στο «Bobo TV», και συμπλήρωσε:

«Ξεκίνησε την καριέρα του στο κέντρο της επίθεσης, μετά έπαιξε στα άκρα και τώρα τον βλέπουμε σ’ έναν ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή.

Μπορεί να παίξει όπου θέλει και πάντα θα κάνει τη διαφορά. Πιστεύω πως μπορεί να συνεχίσει να παίζει στην εθνική ομάδα, αλλά η απόφαση βέβαια ανήκει στον ίδιο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!