O Παναθηναϊκός περιμένει πολλά από τον Κωνσταντίνο Μήτογλου... και στο Βελιγράδι, όπου ο Παναθηναϊκός, θα διεκδικήσει μία 5η διαδοχική νίκη στη Euroleague.

O Παναθηναϊκός περιμένει πολλά από τον Κωνσταντίνο Μήτογλου… και στο Βελιγράδι, όπου ο Παναθηναϊκός, θα διεκδικήσει μία 5η διαδοχική νίκη στη Euroleague, αύριο, Πέμπτη (30/11, 21:45) με αντίπαλο την Παρτιζάν, στο Βελιγράδι, για την 11η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, ο Ντίνος Μήτογλου τόνισε κατά την αναχώρηση της αποστολής: «Φυσικά έχει αδυναμίες η Παρτιζάν, όπως όλες οι ομάδες. Δεν είναι άτρωτη. Είναι μια ομάδα πολύ physical, πολύ δυνατή με εξαιρετικούς παίκτες και καλά προπονημένη. Διαθέτουν έναν εξαιρετικό προπονητή και τρομερή έδρα. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτές τις δυσκολίες. Να κλείσουμε καλά τον μήνα. Θέλουμε τη νίκη. Να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που έχουμε δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.ω

Για τους εκτός έδρας αγώνες που έρχονται, δήλωσε: «Θα φανούν πολλά στοιχεία της ομάδας μας σχετικά με το τί έχουμε “χτίσει”, το κομμάτι της προσωπικότητάς μας και να δούμε αν θα μπορούμε να τη συνεχίσουμε ή όχι. Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να μπορούμε να κερδίζουμε αυτά τα ματς.

Όσο για την προσέγγιση του ίδιου αναφορικά με το γεμάτο γήπεδο της Παρτιζάν, επεσήμανε: «Δεν υπάρχει φόβος. Ευλογημένοι που παίζουμε αυτά τα ματς και σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε τυχεροί και χαιρόμαστε να υπάρχουν τέτοιες έδρες. Είναι πολύ καλό για το μπάσκετ. Ίσα ίσα πρέπει να χαίρεσαι ως επαγγελματίας που υπάρχουν τέτοιες έδρες και να το ευχαριστιέσαι. Αυτό είναι το μπάσκετ!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!