Ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να κοιτάξει την Μπράιτον στα μάτια όπως συνέβη και στον πρώτο αγώνα.

Με οδηγό την νίκη της πριν από δύο μήνες στην Αγγλία, η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (30/11, 19:45) την Μπράιτον, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Europa League. Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου ο προπονητής της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, τόνισε:

«Στόχος μας είναι να κοιτάξουμε και πάλι στα μάτια την Μπράιτον, όπως κάναμε και στον πρώτο αγώνα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα 11 εναντίον 11, συνεπώς όλα μπορούν να συμβούν. Θα πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που πραγματικά είναι δύσκολος. Και έπειτα, παίζοντας με τον ίδιο τρόπο, θα πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι στις λίγες ευκαιρίες που δημιουργούνται σε αυτές τις διοργανώσεις. Έχουμε πάρα πολλή όρεξη, θέλουμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, οπότε το αυριανό θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι».

Επίσης, ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε:

– Για το έμψυχο υλικό της ΑΕΚ: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου. Με αυτούς πέρσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, το οποίο μας έχει δώσει την ευκαιρία να βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Αγωνιζόμαστε εναντίον αντιπάλων με πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό, αλλά, όσο το επιτρέπουν οι αριθμοί, εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τις πιθανότητες μας για πρόκριση».

– Για τους τραυματισμούς που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα η ομάδα: «Όταν επιστρέφουν από τραυματισμούς οι ποδοσφαιριστές, πρέπει να τους προστατεύουμε. Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα και δεν θέλουμε να επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το ιατρικό επιτελείο, βλέπουμε τα φορτία των παικτών και ξέρουμε πότε κάποιος είναι επιβαρυμένος. Όσον αφορά το αυριανό ματς, μετά την σημερινή προπόνηση θα αποφασίσω ποιοι θα είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν και ποιο πλάνο θα ακολουθήσουμε».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

– Σχετικά με τον Πιζάρο είπε: «Δεν είναι εύκολο να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη τρόπο παιχνιδιού ανάμεσα σε διαφορετικά πρωταθλήματα. Σιγά-σιγά αρχίζει να δίνει, ξέρει και ο ίδιος ότι πρέπει να είναι υπομονετικός. Όταν χρειαστεί να είναι έτοιμος στις σημαντικές στιγμές, θα είναι έτοιμος. Όπου κι αν βρέθηκε ήταν πρωταθλητής, και εδώ θα κάνει το ίδιο».

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Χαίρομαι πολύ να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου με την απόδοσή μου. Είναι πολύ σημαντικό, βέβαια, να έχει όλη η ομάδα καλή απόδοση. Αύριο θα κάνουμε το παν, καθώς χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη για να μείνουμε στη μάχη της διεκδίκησης των πρώτων δύο θέσεων. Είναι αλήθεια ότι βρεθήκαμε σε έναν όμιλο, ο οποίος είναι επιπέδου Champions League, όμως αποδείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και το ίδιο πρέπει να κάνουμε αύριο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!