Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μίλησε στη Daily Mail, και ήταν ξεκάθαρος πως το πέναλτι είναι εντελώς λανθασμένη απόφαση.

Το αμφιλεγόμενο πέναλτι του Κίλιαν Εμπαπέ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (1-1) της Παρί με την Νιουκάστλ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με τον πρώην διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ να παίρνει θέση στο ζήτημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Άγγλος πρώην διαιτητής μίλησε στη Daily Mail, και ήταν ξεκάθαρος πως κατά τη γνώμη του ο Σίμον Μαρτσίνιακ άρχων του αγώνα έκανε λάθος.

«Η Νιούκαστλ έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται ότι την έκλεψαν», τόνισε. «Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι οκτώ λεπτά μετά τις καθυστερήσεις».

«Η μπάλα εξοστρακίζεται από το στήθος του Λιβραμέντο. Πέφτει πάνω στον αγκώνα του και αυτή τη φορά το VAR συνιστά εξέταση από τον Μαρτσίνιακ. Μπροστά στην οθόνη του, ο Μαρτσίνιακ είναι πεπεισμένος ότι το χέρι του Λιβαρμέντο είναι τεντωμένο λόγω της συγκεκριμένης γωνίας που του έδειξε το VAR. Ωστόσο, η γωνία πίσω από το τέρμα, την οποία όλοι είδαμε στην τηλεόραση, αλλά το VAR δεν έδειξε στον Μαρτσίνιακ, αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι αυτό δεν ισχύει. Ο Λιβραμέντο δεν διεύρυνε το σώμα του. Το χέρι του ήταν σε φυσική θέση για την κίνηση που έκανε. Δεν είχε χρόνο να αντιδράσει στην απόκλιση. Αυτό το πέναλτι αντιβαίνει σε όλες τις οδηγίες της UEFA και η Νιούκαστλ πλήρωσε το τίμημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!