Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που έγιναν για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μαζί με τους παίκτες του ταξιδεύουν αυτή τη στιγμή για την αναμέτρηση με τη Mονακό τη Πέμπτη.

Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων μάλιστα αναφέρθηκε στη προσθήκη των Πετρούσεφ και Ναζ Μήτρου-Λόνγκ και φυσικά για τον προσεχή αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπαρτζώκας:

«Δεν πιστεύω πως ένας παίκτης είναι για ένα παιχνίδι. Αν ήταν έτοιμος ο Πετρούσεφ φυσικά και θα τον συμπεριλάμβανα στην αποστολή. Για αυτό άλλωστε τον αποκτήσαμε. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο και για να έρθει σε καλή κατάσταση και να καταλάβει πως παίζουμε. Δεν γίνονται όλα αυτά αυτόματα στο μπάσκετ. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και εκείνος και εμείς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με αυτή την κίνηση, όπως και με του Ναζ. Σιγά σιγά το ρόστερ θα έχει μεγαλύτερο βάθος και είμαστε πιο προστατευμένοι σε θέματα τραυματισμών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μονακό είναι μια πολύ δυνατή και ιδιαίτερη ομάδα. Διαθέτει πολύ δυνατή περιφέρεια και είναι πάντα δύσκολο να την αντιμετωπίζεις, ειδικά στην έδρα της. Το γήπεδο είναι ιδιαίτερο και μικρό. Εμείς είμαστε σε μια διαδικασία βελτίωσης. Πιστεύω πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και δεν μένει παρά να το αποδείξουμε στο παρκέ.

Θεωρώ πως η δουλειά είναι πάντα ίδια. Η περιφέρεια είναι ίδια. Θα πρέπει να αμυνθούμε καλά. Θέλουμε καλές συνεργασίες, θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς, αλλά θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Θα πρέπει και να σκοράρουμε γιατί αυτό είναι πάντα απαραίτητο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!