Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις προχώρησε ο Κιλιάν Μπαπέ μετά την ισοπαλία που έφερε η Παρί κόντρα στη Νιούκαστλ.

Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις προχώρησε ο Κιλιάν Μπαπέ μετά την ισοπαλία που έφερε η Παρί κόντρα στη Νιούκαστλ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε χθες τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά απέφυγε την ήττα στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη Νιούκαστλ στο «Parc des Princes», μ’ ένα αμφισβητούμενο πέναλτι του Κιλιάν Μπαπέ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ πανηγύρισε το γκολ, αλλά μετά το παιχνίδι αναγνώρισε πως δε βοηθήσε την ομάδα του όσο θα ήθελε:

«Προσπαθώ σε κάθε ματς να κάνω το καλύτερο δυνατό, αλλά κόντρα στη Νιούκαστλ δεν τα κατάφερα. Επρεπε να είχα κάνει περισσότερα για την ομάδα μου.

Έχασα σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρω και είμαι απογοητευμένος για την αστοχία μου. Κυριαρχήσαμε απόλυτα στο γήπεδο και αξίζαμε τη νίκη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!