Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για το ενδιαφέρον του Ατζούν Ιλιτζαλί για την αγορά της ΠΑΕ Βόλος ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για το ενδιαφέρον του Ατζούν Ιλιτζαλί για την αγορά της ΠΑΕ Βόλος ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στο Creta 24:

«Με τον κ. Ατζούν η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία επικοινωνία. Έγιναν δύο ραντεβού. Είναι γεγονός πως υπάρχει ενδιαφέρον. Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν λέγονται. Είναι αλήθεια ότι ενδιαφέρεται».

Για την εικόνα της ομάδας στη φετινή Super League:

«Η ομάδα τα τελευταία χρόνια μας είχε συνηθίσει να είναι πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία. Βέβαια τα αποτελέσματα μας αδικούν. Πιστεύω πως με τον καινούργιο προπονητή η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα ανέβει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!