«Καρφιά» εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε για Νιουκάστλ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρόεδρος της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε στη Γενική Συνέλευση της γερμανικής ομάδας αναφέρθηκε στον όμιλο – φωτιά του Champions League (Παρί, Νιουκάστλ, Μίλαν) και ότι δε περίμενε η ομάδα του να είναι πρώτη μέχρι την 5η αγωνιστική. Μάλιστα πέταξε και τα «καρφιά« του για την αγγλική και τη γαλλική ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Σε αυτόν τον όμιλο γιγάντων, είμαστε αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση. Δεν το περίμενα αυτό αφού είδα την κλήρωση στο Μονακό. Δεν παίζουμε πλέον εναντίον ποδοσφαιρικών συλλόγων, αλλά εναντίον κρατών. Παίζουμε με το Κατάρ, που είναι οι βασικοί ιδιοκτήτες της PSG, και με τη Σαουδική Αραβία, που είναι οι βασικοί μέτοχοι της Νιούκαστλ. Παρόλα αυτά, καταλαμβάνουμε την πρώτη θέση, αλλά ξέρω ότι είναι μια πολύ εύθραυστη ισορροπία και ότι αυτό θα μπορούσε να αλλάξει την επόμενη μέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σήμερα (28/11) αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Μίλαν, στην προτελευταία «στροφή» αυτής της φάσης της διοργάνωσης σε μια κομβική αναμέτρηση που θα καθορίσει πολλά στον όμιλο. πρόεδρος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!