Εθνική Βραζιλίας: Η ομοσπονδία περιμένει τον Κάρλο Αντσελότι αλλά έχει στο μυαλό της και ακόμα μία λύση αν ο Ιταλός αρνηθεί.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας περιμένει τον Κάρλο Αντσελότι, αλλά αν τελικά ο Ιταλός τεχνικός αποφασίσει να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, τότε θα στραφεί στη λύση του Ζοσέ Μουρίνιο για την Εθνική Βραζιλίας!

Το συμβόλαιο του Αντσελότι με την ομάδα της Μαδρίτης λήγει τον προσεχή Ιούνιο, αλλά η διοίκηση ξεκίνησε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους, προκαλώντας έντονη ανησυχία στη Βραζιλία, που ψάχνει την κατάλληλη λύση για τον πάγκο της «σελεσάο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα ισπανικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι το τελευταίο διάστημα ο Αντσελότι είναι πιο κοντά στην παραμονή του στην ισπανική πρωτεύουσα παρά στη μετακίνησή του στη Βραζιλία.

Έτσι, η ομοσπονδία της χώρας της Νότιας Αμερικής διερευνά την περίπτωση του Μουρίνιο, ο οποίος στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από τη Ρόμα. Γι’ αυτό και το ενδεχόμενο να πει «ναι» στην Εθνική Βραζιλίας μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!