Ο προπονητής της Γουλβς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Φούλαμ όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2, ήταν έξαλλος με το VAR.

Ο προπονητής της Γουλβς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Φούλαμ όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2, ήταν έξαλλος με το VAR και τόνισε πως οι βαθμοί που έχουν χαθεί με αυτό τον τρόπο, βλάπτουν «τις ζωές των φιλάθλων μας, των παικτών, τη φήμη μου ως κάποιος που φτιάχνει το δρόμο μου σε έναν μεγάλο σύλλογο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα για τα δύο πέναλτι είπε τα εξής, αποκαλύπτοντας πως ο διαιτητής παραδέχθηκε ένα λάθος του: «Ο Νέλσον παίζει την μπάλα και δεν αγγίζει τον Κέρνι. Το έχω παρακολουθήσει ξανά με τον διαιτητή και για να είμαι δίκαιος, λέει ότι πιστεύει ότι έκαναν λάθος και έπρεπε να είχε σταλεί στην οθόνη. Σε αυτό με τον Γουίλσον, διαφωνούμε λίγο. Νομίζει ότι υπάρχει αρκετή επαφή εκεί για να δώσει ένα πέναλτι».


Για τη διαιτησία στα ματς της ομάδας του και για το VAR ανέφερε τα εξής: «Η κακή τύχη συνεχίζει να πηγαίνει εναντίον μας. Είχα μια αληθινή συζήτηση. Προσπαθώ να παραμείνω ήρεμος. Δεν είμαι θυμωμένος με κανέναν., δεν κακοποιώ κανέναν. Είναι απλώς μια κουβέντα, ελάτε παιδιά, είναι έξι ή επτά πόντοι που έχουν χαθεί. Η διαφορά αυτή βλάπτει τις ζωές των φιλάθλων μας, των παικτών, τη φήμη μου ως κάποιος που φτιάχνει το δρόμο μου σε έναν μεγάλο σύλλογο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!