Η FIBA ανακοίνωσε και επίσημα την διεξαγωγή ενός εκ των τεσσάρων Προολυμπιακών Τουρνουά στο ΣΕΦ το διάστημα 2-7 Ιουλίου.

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή με την Εθνική Ελλάδος και επίσημα όπως ανακοινώθηκε από τη FIBA, με την διεξαγωγή ενός εκ των τεσσάρων προολυμπιακών τουρνουά στη χώρα μάς. Προολυμπιακό Τουρνούα

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί στην έδρα της για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι με την FIBA να ανακοινώνει πως η χώρα μας μαζί με την Ισπανία, την Λετονία και το Πουέρτο Ρίκο θα φιλοξενήσουν τα Προολυμπιακά Τουρνουά.

Η έδρα που θα χρησιμοποιήσει η Εθνική θα είναι το ΣΕΦ, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο Πειραιάς είναι η πόλη που θα διεξαχθούν οι αγώνες. Προολυμπιακό Τουρνούα

Οι άλλες χώρες που θα διοργανώσουν Προολυμπιακά τουρνουά είναι η Ισπανία, η Λετονία και το Πουέρτο Ρίκο.

Τα γκρουπ δυναμικότητας έχουν ως εξής:

1ο γκρουπ: Ισπανία, Λετονία, Λιθουανία, Σλοβενία

2ο γκρουπ: Βραζιλία, Ιταλία, Ελλάδα, Πολωνία

3ο γκρουπ: Πουέρτο Ρίκο, Μαυροβούνιο, Δομινικανή Δημοκρατία, Φιλανδία

4ο γκρουπ: Νέα Ζηλανδία, Γεωργία, Μεξικό, Λίβανος

5ο γκρουπ: Κροατία, Ακτή Ελεφαντοστού, Ανγκόλα, Φιλιππίνες

6ο γκρουπ: Αίγυπτος, Μπαχάμες, Καμερούν, Μπαχρέιν

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!