Ο 40χρονος Πέδρο Άλβες αναμένεται εντός της προσεχούς εβδομάδας στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Ο 40χρονος Πέδρο Άλβες αναμένεται εντός της προσεχούς εβδομάδας στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Ο 40χρονος Πορτογάλος είχε τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην Εστορίλ, από το 2018 ως τον περασμένο Ιούλιο. Εκεί έκανε πολύ καλή δουλειά, και φέρεται τώρα να ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ελλάδα για να δουλέψει στον Ολυμπιακό. Επίσης ο Άλβες είχε και ένα σύντομο πέρασμα και από την Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού τη σεζόν 2012-13.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Πέδρο Άλβες αναμένεται να αναλάβει έναν επιτελικό ρόλο τεχνικού διευθυντή με τον Αντόνιο Κορδόν να παραμένει σε έναν ρόλο επικεφαλής ή συντονιστή. Παράλληλα ο Αντόνιο Κορδόν αναμένεται να έχει ρόλο και στις τρεις ομάδες που βρίσκονται στην κατοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη (Ολυμπιακός, Νότιγχαμ Φόρεστ, Ρίο Άβε).

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έφερε πρώτος το θέμα στη δημοσιότητα χωρίς όμως να τονίζει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές θα υπογράψουν συμβόλαιο 2.5 ετών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!