Aπορρίφθηκε και το τρίτο αίτημα του Ντάνι Άλβες για να του δοθεί προσωρινή αποφυλάκιση.

Aπορρίφθηκε και το τρίτο αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση.

Ο Βραζιλιάνος σταρ, πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, περιμένοντας να δικαστεί για σεξουαλική επίθεση, παραμένει έγκλειστος στο συγκρότημα των φυλακών «Brians 2», περίπου σαράντα χιλιόμετρα από τη Βαρκελώνη, από τις 20 Ιανουαρίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Άλβες, κατηγορείται από μία γυναίκα για βιασμό, κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς στα τέλη Δεκεμβρίου 2022 σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη.

Ο ανακριτής έλαβε την απόφαση να αρνηθεί το νέο αίτημα του Βραζιλιάνου για αποφυλάκιση, ιδίως για να αποφευχθεί ο κίνδυνος φυγής. Η ισπανική εισαγγελία ζήτησε εννέα χρόνια φυλάκιση και δέκα χρόνια υπό επιτήρηση αποφυλάκισης εναντίον του Ντάνι Άλβες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!