Ο νέος προπονητής της Νάπολι, Βάλτερ Ματσάρει ξεκίνησε με το δεξί την νέα του θητεία στη Νάπολι με τη νίκη κόντρα στην Αταλάντα.

Η Νάπολι έπαιξε ως πραγματική πρωταθλήτρια το Σάββατο στο Μπέργκαμο και πήρε σπουδαία νίκη επί της Αταλάντα με 2-1, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Serie A, στο ντεμπούτο του Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο της, μετά την απόλυση του Ρούντι Γκαρσιά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι πρωταθλητές μπήκαν δυναμικά, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και στο 36′ γκολ του Ραχμάνι ακυρώθηκε από το VAR, για να έρθει ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια στο 44ο λεπτό για ν’ ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, δημιούργησαν ευκαιρίες και στο 53′ ο Λουκμάν ισοφάρισε το σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως, οι «παρτενοπέι» έγιναν πιο επιθετικοί και κατάφεραν με τον Ελμάς να κάνουν το 2-1 στο 79ο λεπτό. Μετά το τέλος του αγώνα ο Ματσάρι πως «η ομάδα πήρε μια σπουδαία νίκη και έδειξε το χαρακτήρα της. Πάντα κοιτάμε προς την κορυφή, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με το ίδιο πάθος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!