Ο Λουίς Ενρίκε, δήλωσε σήμερα (27/11) ότι η ομάδα του είναι ακόμα «μακριά» από αυτό που θέλει και ότι έχει «μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

Ο Λουίς Ενρίκε, δήλωσε σήμερα (27/11) ότι η ομάδα του είναι ακόμα «μακριά» από αυτό που θέλει και ότι έχει «μεγάλα περιθώρια βελτίωσης», μιλώντας ενόψει του αυριανού (28/11) αγώνα με τη Νιούκαστλ στο Champions League, το οποίο οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν «σαν τελικό».

«Η διοργάνωση θα μπορούσε να είναι πολύ σύντομη, σε έναν πολύ περίπλοκο όμιλο με σφιχτή βαθμολογία, αυτοί είναι καθοριστικοί αγώνες. Αύριο (Τρίτη) υπάρχουν δύο ομάδες που μπορούν να προκριθούν και την τελευταία μέρα. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα μου θα είναι ανταγωνιστική, δεν έχω καμία αμφιβολία. Το “Parc des Princes” είναι ένα καυτό γήπεδο. Ελπίζω ότι θα έχουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα, ειδικά όταν ο αντίπαλος μας δημιουργεί προβλήματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θα χρειαστούμε ένα γήπεδο και οπαδούς που είναι ακόμα πιο παθιασμένοι από το συνηθισμένο. Η Νιούκαστλ ξέρει να ασκεί πίεση πολύ καλά, χρειάζεται νίκη γιατί είναι τελευταία στον όμιλο. Θα παίξουμε τον αγώνα σαν τελικό χωρίς μια αμφιβολία», είπε ο Λουίς Ενρίκε και συνέχισε:

«Η ομάδα δεν είναι ακόμα αυτό που θέλω, αλλά είμαστε ακόμα σε μια διαδικασία αναζήτησης. Νομίζω ότι εμείς, το επιτελείο, μπορούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες ακόμα περισσότερο. Είμαστε πολύ μακριά από αυτό που ελπίζω να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν στο μέλλον Υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν, μια τεράστια επιθυμία από τους παίκτες να κάνουν ό,τι ζητάει ο προπονητής. Πιστεύω ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ψάχνω να βρω το ακριβές στυλ που θέλω για αυτήν την ομάδα. Είμαστε ακόμα πολύ μακριά από αυτό που ελπίζω να δω για την ομάδα. Αύριο θα παίξουμε με σύστημα 4-3-3. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος, ανεξάρτητα από το ματς, να κρατάμε την μπάλα στο μισό του αντιπάλου, να αποτρέψουμε ευκαιρίες για τον αντίπαλο. Θα πρέπει να έχουμε πολύ υψηλό επίπεδο αύριο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!