Ο Αντόνιο Κόντε απολαμβάνει την... ελευθερία του, μετά το «διαζύγιο» με την Τότεναμ αλλά «παίζει» το σενάριο ανάληψης της Γιουβέντους.

Ο Αντόνιο Κόντε απολαμβάνει την… ελευθερία του, καθώς μετά το «διαζύγιο» με την Τότεναμ παραμένει χωρίς ομάδα. Πρόσφατα ο έμπειρος προπονητής αρνήθηκε πρόταση συνεργασίας από την Νάπολι, ενώ όπως φαίνεται έχει στο πίσω μέρος του… μυαλού του, το ενδεχόμενο επιστροφής στην Γιουβέντους.

Ο Κόντε βρέθηκε σε εκδήλωση που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Σαλέντο και βραβεύθηκε με το «Sport Soft Skills», ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για το μέλλον του και το ενδεχόμενο επιστροφής στην «γηραιά κυρία»:

«Οι γάμοι είναι για δύο, μπορούμε πάντα να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε να παντρευτούμε άλλη μία φορά. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ανταλλαγή σκέψεων. Αλλά τώρα, θέλω να αξιοποιήσω στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο μου, συνεχίζοντας να σπουδάζω για να διευρύνω τις γνώσεις μου».

Προς το παρόν, πάντως, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι καλά… εδραιωμένος στον πάγκο της Γιουβέντους, μετά το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!