Ο Κάρλο Αντσελότι τοποθετήθηκε για το μέλλον του και την πρόταση ανανέωσης που θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κάρλο Αντσελότι τοποθετήθηκε για το μέλλον του και την πρόταση ανανέωσης που θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, τόνισε πως είναι περήφανος για το ενδιαφέρον της Βραζιλίας προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλο Αντσελότι:

Για την εθνική Βραζιλίας:

«Είμαι περήφανος που μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπως η Βραζιλία, συνδέεται μαζί μου, αυτό μου δίνει μεγάλη υπερηφάνεια. Αλλά έχω συμβόλαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τις 30 Ιουνίου».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Επαναλαμβάνω, το μέλλον μου θα γίνει σύντομα γνωστό. Είμαι εδώ για τουλάχιστον έξι ακόμη μήνες. Περιμένω μέχρι την τελευταία ημέρα του συμβολαίου μου για μια πρόταση ανανέωσης από τη Ρεάλ Μαδρίτης; Ναι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!