Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για το κρίσιμο λάθος στο οποίο υπέπεσε ο Μπρινιόλι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για το κρίσιμο λάθος στο οποίο υπέπεσε ο Μπρινιόλι, στο οποίο όμως δεν πρέπει να σταθεί κάποιος για το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη:

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Πάντα όταν χάνεις τα βλέπεις αρνητικά. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να μάθουμε, πράγματα που ζεις στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν έγινε κάτι εντελώς απρόβλεπτο σήμερα που να αφορά συνολικά στο ποδόσφαιρο. Ένα παιχνίδι που ελέγχαμε απόλυτα πριν το πρώτο γκολ έχοντας υπομονή και συνεργασίες, αλλά δεν είχαμε τις φάσεις, αντίστοιχες του τρόπου παιχνιδιού μας.

Μετά το γκολ και ξέροντας ότι ο Άρης θα μας έδινε περισσότερο χώρο, δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Υπήρχε βιασύνη, σ’ ένα παιχνίδι το οποίο το πάλεψε ο Άρης ο οποίος έχει καλή ομάδα και μάλιστα θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κι άλλες ευκαιρίες. Δεν δικαιούμασταν πράγματα και υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να αναλύσουμε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είμαστε απογοητευμένοι αλλά νομίζω ότι ήταν ένα φυσιολογικό σκορ βάσει της εικόνας που έχω στο μυαλό μου. Δεν κάναμε κακό παιχνίδι απλά νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχε κάνει περισσότερα στις στιγμές που είχαμε τον απόλυτο έλεγχο».

Για το λάθος του Μπρινιόλι:

«Έπαιξε ρόλο αλλά δεν πρέπει να σταθούμε σ’ αυτό. Είναι παιχνίδια όπου τα λάθη μπορούν να γίνουν. Όταν είσαι πίσω στο σκορ πρέπει να κάνεις πιο γρήγορα κάποια πράγματα. Επαναλαμβάνω ότι λάθη γίνονται. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι από το παιχνίδι πριν το γκολ καθώς ήταν το διάστημα, όπου ελέγχαμε τον αγώνα

Δεν είχαμε ψυχραιμία στο δεύτερο ημίχρονο και με σκορ εις βάρος μας, θα έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι. Είχαμε ημιτελείς προσπάθειες κι αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον Άρη όχι απλά να κρατήσει το σκορ αλλά και να μας απειλήσει περισσότερο όταν άνοιξε το γήπεδο. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!