Με χατ τρικ του Χοσέ Λουίς Μοράλες η Βιγιαρεάλ επικράτησε της Οσασούνα, πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Με χατ τρικ του Χοσέ Λουίς Μοράλες η Βιγιαρεάλ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Οσασούνα και να πάρει τη σημαντική νίκη με 3-1 επί της Οσασούνα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στη LaLiga.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το «κίτρινο υποβρύχιο», επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europe League, αγωνίστηκε με τους: Γιόργκενσεν, Αλτιμίρα (68′ Ακχοματς), Φόιτ, Αλμπιόλ, Κουένσα, Πεντράθα (Α. Μορένο), Καπουέ (67′ Κομεσάνα), Παρέχο, Μπαένα, Ζ. Μορένο (79′ Τρινκέιρος), Μοράλες (87′ Ντίαζ).

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία:

Αλαβές-Γρανάδα 3-1

(11΄ αυτ. Τόρεντ, 38΄ Ρέμπαχ, 55΄ Ομοροντιόν – 86΄ πεν. Ουζούνι)

Ράγιο Βαγεκάνο-Μπαρτσελόνα 1-1

(39′ Λόπες-82′ αυτ. Λεζέν)

Βαλένθια-Θέλτα 0-0

Χετάφε-Αλμερία 2-1

(33΄ Γκρίνγουντ, 45΄ Μαγιοράλ – 7΄ Ραμαζανί)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μαγιόρκα 1-0

(64΄ Γκριεζμάν)

Βιγιαρεάλ-Οσασούνα 3-1

(58′, 71′, 80′ Μοράλες-78′ Κατενά)

Σοσιεδάδ-Σεβίλλη 26/11

Κάντιθ-Ρεάλ Μαδρίτης 26/11

Μπέτις-Λας Πάλμας 26/11

Τζιρόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 27/11

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!