Η Λίβερπουλ στέρησε ρεκόρ 131 χρόνων στη Μάντσεστερ Σίτι με το χθεσινό 1-1 στο Έτιχαντ.

Το ντέρμπι μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλο 1-1 με το γκολ του Άρνολντ στο 80′ που ζήτησε μάλιστα από τους οπαδούς των «πολιτών» να κάνουν ησυχία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτό το αποτέλεσμα κράτησε τη Λίβερπουλ μόλις στο -1 από τη Μάντσεστερ Σίτι ενώ αυτή που ευνοήθηκε ήταν η Άρσεναλ που επικράτησε δύσκολα με 0-1 της Μπρέντφορντ και απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής.

Το γκολ του Αλεξάντερ Άρνολντ έχει μάλιστα και ιστορική σημασία αφού απέτρεψε τη Μάντσεστερ Σίτι από το να ισοφαρίσει ένα απίθανο ρεκόρ που κρατάει η Σάντερλαντ από το 1892! Οι «μαύρες γάτες» λοιπόν από τον Δεκέμβριο του 1890 μέχρι τον Απρίλιο του 1892 μέτρησαν 24 σερί εντός έδρας νίκες και προφανώς είναι η μοναδική ομάδα πρώτης κατηγορίας που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο.

Η Μάντσεστερ Σίτι άγγιξε το ρεκόρ αυτό αφού μέχρι το ματς με τη Λίβερπουλ είχε 23 σερί εντός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σε ένα σερί που ξεκίνησε από τον Ιανουάριο και την επικράτηση με 4-2 επί της Τότεναμ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!