Παράπονα για το φορτωμένο πρόγραμμα των ομάδων έκανε ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Η πληθώρα τραυματισμών παικτών και αγωνιστικών υποχρεώσεων, οδηγούν τον Ερικ Τεν Χαγκ στην εκτίμηση, ότι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα κορυφαίου επιπέδου έχει ξεπεράσει όσα μπορούν να διαχειρισθούν οι ποδοσφαιριστές.

Οι Δανοί Κρίστιαν Ερικσεν και Ράσμους Χόϊλουντ, επέστρεψαν τραυματίες από τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας τους και προστέθηκαν στον ήδη «γεμάτο»σχετικό κατάλογο στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, όπου βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό, ο Κασεμίρο και ο Λισάντρο Μαρτίνες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Κάθε προπονητής παραπονιέται για το πρόγραμμα», είπε ο Τεν Χαγκ στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Όμως, συνεχίζουν να προσθέτουν παιχνίδια στο πρόγραμμα.

Την επόμενη χρονιά προσθέτουν ξανά δύο παιχνίδια (σ.σ. με την νέα μορφή Champions League) και ήδη έχουμε ξεπεράσει τα όρια αντοχής των παικών.

Και μετά αυτό που βλέπουμε τώρα στους 12 πρώτους αγώνες της Premier League, τα σωματικά στάνταρ είναι ακόμα υψηλότερα σε σύγκριση με πέρυσι. Εχουμε μια επιλογή να κάνουμε. Είτε να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα με την προπόνηση και την προετοιμασία, είτε να αποχωρήσουμε. Αυτή είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει κάθε σύλλογος, κάθε ομάδα και κάθε άτομο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!