Παναθηναϊκός: Τι «παίζεται» με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ - Τι ανέφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή “Magic EuroLeague”.

Για την πιθανότητα να εντάξει στο δυναμικό του τον Τάιλερ Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός, μίλησε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή “Magic EuroLeague” του SDNA.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αν μιλάμε για προσθήκη, αύριο είναι ελεύθερος ο Ντόρσεϊ. Μπορεί να πάει να τον πάρει ο Παναθηναϊκός; Πού να τον βάλει; Δηλαδή έχει ήδη πέντε γκαρντ, με τον Γκριγκόνις πέμπτο, και έξι με τον Γκάι, ο οποίος είναι εκτός rotation», ανέφερε αρχικά ο κ. Παπαθεοδώρου και πρόσθεσε:

«Οι ομάδες δεν είναι παιδική χαρά, να πει κάποιος “επειδή είναι Έλληνας κάτσε να τον πάρω να φορτώσω 1,5 εκατομμύριο ακόμα το μπάτζετ της ομάδας”. Άντε και τον πήρε ο Παναθηναϊκός. Ποιανού το χρόνο να ψαλιδίσει για να παίξει ο Ντόρσεϊ;».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!