Το νέο αστέρι της Μίλαν, ο Φραντσέσκο Καμάρντα, έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί ποτέ σε αγώνα της Serie A.

Το νέο αστέρι της Μίλαν, ο Φραντσέσκο Καμάρντα, έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί ποτέ σε αγώνα της Serie A μετά την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα το Σάββατο.

Το πέναλτι του Τεό Ερνάντεζ εξασφάλισε στη Μίλαν τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Φιορεντίνα το βράδυ του Σαββάτου. Και στο Σαν Σίρο γράφτηκε ιστορία, καθώς ο Καμάρντα των Ροσονέρι ήρθε από τον πάγκο και έγινε ο νεότερος παίκτης της Serie A σε ηλικία 15 ετών, οκτώ μηνών και 23 ημερών. Ο επιθετικός γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 2008 και ξεπέρασε τον Σοφία Άμεϊ της Μπολόνια, ο οποίος έπαιξε στην κορυφαία ιταλική λίγκα στα 15 του χρόνια, εννέα μήνες και μία ημέρα τον Μάιο του 2021.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Καμάρντα θα μπορούσε να είναι το next big thing του ιταλικού ποδοσφαίρου. Τη φετινή σεζόν έχει πετύχει επτά γκολ σε 13 παιχνίδια σε επίπεδο νέων και κατά τη διάρκεια της θητείας του στις ακαδημίες φέρεται να έχει πετύχει περίπου 400 γκολ (αν ληφθούν υπόψη τα παιχνίδια 5X5, 7X7 και 8Χ8).

Ο Καμαρντά έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο ήρωάς του είναι ο Βραζιλιάνος θρύλος Ρονάλντο. Νωρίτερα φέτος, είχε πει: «Το είδωλό μου ήταν πάντα ο Ρονάλντο, το φαινόμενο. Ο πατέρας μου ήταν επίσης μεγάλος θαυμαστής του και μου αρέσει επίσης να βλέπω βίντεο με τις φάσεις και τις κινήσεις του»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!