Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα δώρο στον Βινίσιους Τζούνιορ και ο Βραζιλιάνος το μοιράστηκε στα social media του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αρκετά καλή σχέση με πολλούς από τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ειδικά τους νεότερους σε ηλικία. Τόσο ο Βινίσιους Τζούνιορ, όσο και ο Ροντρίγκο κατά καιρούς έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι είναι το πρότυπό τους. Εκείνος που θέλουν να του μοιάσουν και να τον «αντιγράψουν» για όσο καιρό θα βρίσκονται στην ισπανική ομάδα.

Από την πλευρά του ο 38χρονος σούπερ σταρ γνωρίζει αρκετά την απήχηση που έχει. Μάλιστα, πριν από περίπου έναν χρόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα είχε πει από κοντά με τους δύο Βραζιλιάνους εξτρέμ με τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Βινίσιους φαίνεται πως είχε την τιμητική του, μιας και όπως έκανε γνωστό μέσω των social media που διαθέτει ο φορ της Αλ Νασρ του έστειλε… πακέτο τη φανέλα του από το σημαντικό ματς της Πορτογαλίας με το Λιχτενστάιν μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προκριματική φάση του Euro 2024.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!