Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την «συμμετοχή» των φίλων της Σίτι στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ το μεσημέρι του Σαββάτου στάθηκε όρθια και πήρε σήμερα το «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας στο Μάντσεστερ στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Σίτι (1-1), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής Premier League. Οι «πολίτες» προέρχονταν από την ισοπαλία με την Τσέλσι (4-4), η οποία διέκοψε ένα σερί τριών νικών της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ οι «κόκκινοι» παρέμειναν για έξι διαδοχικούς αγώνες αήττητοι στο πρωτάθλημα (3-3-0), κρατώντας στον ένα βαθμό τη διαφορά από τους γηπεδούχους και την κορυφή της βαθμολογίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν άρεσε προφανώς στον προπονητή της Σίτι, ο οποίος εξέφρασε ένα παράπονο. Και αυτό δεν είχε να κάνει με την αγωνιστική απόδοση των παικτών του ή το περιστατικό με τον Ντάργουιν Νούνιες. Αλλά από την ατμόσφαιρα στο «Έτιχαντ» η οποία δεν του άρεσε.

Συγκεκριμένα, ο Καταλανός προπονητής ήθελε περισσότερο θόρυβο στο γήπεδο από τους φίλους της ομάδας του. Αυτό προφανώς διότι δεν είδε την κατάλληλη βοήθεια από τον «12ο παίκτη»…

Δεν τους λες πάντως και… φασαριόζους τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι οπότε καλά έκανε και παραπονέθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!