Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ μίλησε για τον πανηγυρισμό του μπροστά στους οπαδούς της Σίτι και εξήγησε την επιλογή του αυτή.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, με το τελικό 1-1 σίγουρα να αφήνει κάποια χαμόγελα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους reds ήταν ο Αλεξάντερ Άρνολντ, ο οποίος με ένα πανέμορφο γκολ κέρδισε τον αντίπαλο γκολκίπερ, γράφοντας το 1-1, το οποίο και έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά ο Άγγλος πανηγύρισε με έναν τρόπο που… σίγουρα δεν άρεσε στους φίλους της Σίτι. Ο σταρ της Λίβερπουλ κινήθηκε προς τις κερκίδες των οπαδών της Σίτι και με χαρακτηριστική κίνηση τους ζήτησε να… κάνουν ησυχία!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Άρνολντ, μίλησε για τον πανηγυρισμό του και για ποιον λόγο… τρελαίνεται να πανηγυρίζει έτσι!

«Είναι πάντα όμορφο για εμένα το να πανηγυρίζω μπροστά από τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, όντας παίζουμε εκτός έδρας αναμέτρηση. Μου αρέσει να βλέπω τα διαφορετικά πρόσωπα και τις αντιδράσεις τους, έχει πολλή πλάκα ομολογώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρνολντ!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!