Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα προέβη σε δηλώσεις για τον Πετρούσεφ αν και όπως όλα δείχνουν ο Σέρβος ψηλός θα καταλήξει προς Ελλάδα μεριά.

Το γεγονός ότι ο Φιλίπ Πετρούσεφ βρίσκεται μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό, εγκαταλείποντας το ΝΒΑ και επιστρέφοντας στα ευρωπαϊκά παρκέ, δεν… πτόησε τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος τόνισε ότι η πόρτα των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου είναι ανοιχτή για τον… επαναπατρισμό του Σέρβου πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

«Άκουσα για την καλή πρόταση του Ολυμπιακού», είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα στο podcast «Miljan’s Corner» και συνέχισε: «Η πόρτα του Ερυθρού Αστέρα είναι ανοιχτή για τον Πετρούσεφ τώρα, αλλά είναι δική του απόφαση και απόφαση του μάνατζερ του. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς δεν κάνει λάθος. Ας τους αφήσουμε να αποφασίσουν. Είτε έρθει, είτε όχι, δεν θα υπάρξει θυμός».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα σέρβικα ΜΜΕ, πάντως, δεν βλέπουν πιθανότητες επιστροφής του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς ο 23χρονος φέρεται να έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σακραμέντο Κινγκς άφησαν ελεύθερο τον Πετρούσεφ και μετά από 48 ώρες (εφόσον καμία ομάδα του ΝΒΑ δεν πάρει το συμβόλαιό του) θα έχει ο παίκτης δικαίωμα υπογραφής στην επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!