Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε στάση αναμονής για τον Φιλίπ Πετρούσεφ ο οποίος αποδεσμέυεται από τους Σακραμέντο Κινκς και σύμφωνα με πληροφορίες του προσφέρει τριετές συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε στάση αναμονής για τον Φιλίπ Πετρούσεφ ο οποίος αποδεσμέυεται από τους Σακραμέντο Κινκς.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι  οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία, παραθέτοντας μάλιστα και τους όρους του συμβολαίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα πάντα με τον Αντρεάνι, οι δύο πλευρές θα υπογράψουν συμβόλαιο τριών ετών. Για την απόφασή του σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Δείτε το εν λόγω δημοσίευμα:

Να σημειωθέι ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να περιμένει 48 ώρες καθώς μπορεί κάποια ομάδα από το NBA να ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Σέρβου forward.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!