Σύμφωνα με το Direto do Miolo, o Λιονέλ Μέσι φέρεται να έχει απατήσει την σύντροφό του Αντονέλα Ροκούζο με την δημοσιογράφο, Σόφι Μαρτίνεζ.

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία έρχεται να σκάσει σαν… βόμβα στον διεθνή Τύπο. Όπως αναφέρεται από το Direto do Miolo, o Λιονέλ Μέσι φέρεται να έχει απατήσει την σύντροφό του Αντονέλα Ροκούζο με την δημοσιογράφο, Σόφι Μαρτίνεζ. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ τονίζεται πως περνά κρίση στο γάμο του με την Αντονέλα, με το λαμπερό ζευγάρι να προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα για χάρη των τριών παιδιών τους.

Η Σόφι Μαρτίνεζ είναι Βραζιλιάνα δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής για ΜΜΕ της πατρίδας της. Το ρεπορτάζ αυτό έρχεται να βάλει… φωτιά στον Μέσι, με τον Αργεντινό ακόμη να μην έχει αντιδράσει με κάποιον τρόπο διαψεύδοντας ή όχι όσα γράφονται για εκείνον. Στην Αργεντινή πάντως τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως το «σκάνδαλο» δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σκοπός των Βραζιλιάνων είναι να βλάψουν την εικόνα του Λιονέλ Μέσι και να συνεχίσουν όλα όσα εκτυλίχθηκαν στο πρόσφατο ντέρμπι της Βραζιλίας με την Αργεντινή στο Μαρακανά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι εκτός των επεισοδίων στις κερκίδες του γηπέδου μεταξύ της αστυνομίας και των οπαδών της Αργεντινής υπήρξε ένταση και εντός αγωνιστικού χώρου με πρωταγωνιστές τους Ροντρίγκο και Μέσι. Οι δύο λαμπεροί αστέρες είχαν έναν έντονο διάλογο με τον Αργεντινό να μιλάει με τρόπο που δε συνηθίζει. Οι Βραζιλιάνοι κατά τον αργεντίνικο Τύπο προσπαθούν τώρα να βλάψουν κι άλλο την εικόνα του 36χρονου σούπερ σταρ δημιουργώντας ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!