Ο Αντουάν Γκριεζμάν διάγει μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του, καθώς μετά από μία αγωνιστική κάμψη, επανήλθε στον γνώριμο τρόπο παιχνιδιού του και είναι ο απόλυτος ηγέτης της Ατλέτικος Μαδρίτης.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν διάγει μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του, καθώς μετά από μία αγωνιστική κάμψη, επανήλθε στον γνώριμο τρόπο παιχνιδιού του και είναι ο απόλυτος ηγέτης της Ατλέτικος Μαδρίτης.

Με 12 γκολ και μία ασίστ σε 16 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, βρίσκεται κοντά σ΄ ένα ιστορικό ρεκόρ. Συγκεκριμένα, χρειάζεται πέντε γκολ για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ των «ροχιμπλάνκος», αφήνοντας πίσω του, τον «θρύλο» της ομάδας, Λουϊς Αραγονιές.

Και όπως είναι φυσικό, ο «Γκριζού» θέλει να παραμείνει στην Μαδρίτη, παρά την φημολογία για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και τις 400.000 ευρώ εβδομαδιαίως που… συνόδευσαν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πάντα έτσι ήμουν. Πρέπει να είμαι χαρούμενος εκτός γηπέδου για να είμαι χαρούμενος στον αγωνιστικό χώρο. Και σε αυτό με βοηθούν οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής, οι φυσιοθεραπευτές. Υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ τους.

Και η σύνδεση με τους οπαδούς, την οποία πήρα πίσω και τώρα μπορείτε να δείτε ότι είμαι πιο χαλαρός και πιο χαρούμενος που παίζω. Χάρη σε όλα αυτά βλέπουμε την καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού μου», τόνισε ο έμπειρος άσος και πρόσθεσε:

«Με τα χρόνια, ξέρουμε πότε παίζουμε καλά ή άσχημα. Όταν είσαι νεότερος, δεν έχεις αυτή την τάση να κοιτάς τι χρειάζεται η ομάδα σου. Και πώς μπορείς να πληγώσεις τον αντίπαλο. Με τα χρόνια, συνειδητοποιούμε και δίνουμε περισσότερη προσοχή σε αυτές τις λεπτομέρειες γιατί, με αυτές, μπορούμε να βοηθήσουμε να κερδίσουμε αγώνες. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι να παρακολουθώ τους αγώνες, τους αντιπάλους, τους συμπαίκτες και να τα… ανακατεύω, για να κερδίσω τους αγώνες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!