Τον χαβά της συνεχίζει η Λεβερκούζεν στη Bundesliga παίζοντας ανά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο - Μέτρια εμφάνιση η Φράιμπουργκ που έμεινε στο 1-1 με τη Ντάρμσταντ.

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο δείχνει έτοιμη φέτος για να διεκδικήσει έως το τέλος τον τίτλο και το απέδειξε και σήμερα στη Βρέμη, επικρατώντας εύκολα της τοπικής Βέρντερ με 3-0, στο πλαίσιο της 12ης ημέρας της Bundesliga.

Η Μπάγερ, που επέστρεψε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, έπαιξε ξανά καταπληκτικό -κατά διαστήματα- ποδόσφαιρο και έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να νικήσει την Μπάγερν Μονάχου στην κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο μεταξύ η Ντόρτμουντ νίκησε δύσκολα με 4-2 την Γκλάντμπαχη, ενώ η Φράιμπουργκ είχε καλή απόδοση, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να νικήσει τη μαζική άμυνα της «νεοφώτιστης» Ντάρμσταντ, η οποία προηγήθηκε στο 18′ με τον Κόνσακ, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Χόλερ στο 35ο λεπτό.

Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League αγωνίστηκε με τους: Ατουμπόλου, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκούλντε (82′ Σιλντίγια), Ντοάν (82′ Μακένγκο), Εγκεστάιν, Χόφλερ, Βάισχαουτ, Χόλερ, Γκρίφο, Γκρέγκοριτς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης ημέρας της Bundesliga και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Κολωνία-Μπάγερν Μονάχου 0-1

(20 Κέιν)

Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ 4-2

(30′ Σάμπιτσερ, 32′ Φίλκρουγκ, 45’+ Γκίτενς, 90’+ Μάλεν-13′ Ρέιτζ, 28′ Κονέ)

Ουνιόν Βερολίνου-Άουγκσμπουργκ 1-1

(88′ Φόλαντ-39′ πεν. Ντεμίροβιτς)

Φράιμπουργκ-Ντάρμστατ 1-1

(35′ Χόλερ-18′ Χόνσακ)

Βόλφσμπουργκ-Λειψία 2-1

(9′ Βιντ, 66′ Ροζέριο-52′ Πόουλσεν)

Βέρντερ Βρέμης-Λεβερκούζεν 0-3

(9′ αυτ. Ντέμαν, 42′ Φρίμπονγκ, 76′ Γκριμάλντο)

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Στουτγκάρδη 25/11

Χαϊντενχάιμ-Μπόχουμ 26/11

Χοφενχάιμ-Μάιντς 26/11

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!