Ανησυχία επικρατεί στον Αρη για τον τραυματισμό που υπέστη σήμερα στο πόδι ο Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Ανησυχία επικρατεί στον Αρη για τον τραυματισμό που υπέστη σήμερα στο πόδι, ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί η δεύτερη περίοδος, στην εντός έδρας αναμέτρηση «κιτρινόμαυρων», για την 8η αγωνιστική της Α1 Ανδρών/Basket League, με αντίπαλο τον Προμηθέα, ο Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

O Αμερικανός γκαρντ χρειάστηκε να κάνει ένεση για να «βγάλει» το δεύτερο ημίχρονο του ματς και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία τη Δευτέρα (27/11), προκειμένου να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.