Ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο, αποκάλυψε πως έγινε δέκτης πλήθους ρατσιστικών σχολίων στα social media του.

Αφορμή για πάμπολλα ρατσιστικά σχόλια φαίνεται πως στάθηκε ο αγώνας της Βραζιλίας με την Αργεντινή. Φυσικά αναφερόμαστε στο περιστατικό με πρωταγωνιστές τον Λιονέλ Μέσι και τον Ροντρίγκο.

Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι στο «Μαρακανά», ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε δέκτης τέτοιων σχολίων στα social media του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ροντρίγκο τοποθετήθηκε δημόσια και επιτέθηκε με τον τρόπο του στους ρατσιστές που έχουν κατακλύσει το inbox του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι ρατσιστές βρίσκονται πάντα σε δουλειά. Τα κοινωνικά μου δίκτυα γέμισαν με βρισιές και κάθε λογής βλακείες. Είναι εκεί για να το δουν όλοι! Αν δεν κάνουμε αυτό που θέλουν, αν δεν συμπεριφερόμαστε όπως νομίζουν ότι πρέπει, αν φοράμε κάτι που τους ενοχλεί, αν δεν κατεβάζουμε το κεφάλι όταν μας επιτίθενται, αν καταλαμβάνουμε χώρους που νομίζουν ότι είναι μόνοι τους, οι ρατσιστές αναλαμβάνουν δράση με την εγκληματική συμπεριφορά του. Για κακή τους τύχη δεν θα σταματήσουμε».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rodrygo Goes – RG 💜⚡️🇧🇷 (@rodrygogoes)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!