Ο Ισπανός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, ρωτήθηκε σε συνέντευξη για το τι άποψη έχει για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε σε συνέντευξη για το τι άποψη έχει για το γαλλικό πρωτάθλημα. Ο ίδιος μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν είναι βαρετό το πρωτάθλημα. Μάλιστα είναι καλύτερο από αυτό που περίμενε όταν υπέγραψε στην ομάδα του Παρισιού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Βαρετή η Ligue 1; Όχι. Βλέπω ομάδες που δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και μπορούν να κερδίσουν κάθε παιχνίδι. Είναι πολύ ανοιχτό. Είναι πολύ καλύτερο πρωτάθλημα απ’ ό,τι νόμιζα. Όταν δεν ξέρουμε πράγματα, τότε επαναλαμβάνουμε βλακωδώς ό,τι ακούμε.

Είναι ένα καλό πρωτάθλημα, δυνατό, με καλούς παίκτες που πηγαίνουν στα άλλα πρωταθλήματα. Στην Αγγλία ειδικά. Τίποτα δεν είναι εύκολο και υπάρχουν πολλές δυνατότητες για την εξέλιξη ενός παιχνιδιού», τόνισε στους δημοσιογράφους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!