Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως ο Παναθηναϊκός κάνει συνεχώς βήματα μπροστά και πως ο κόσμος βλέπει ότι η ομάδα βγάζει υγεία.

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως ο Παναθηναϊκός κάνει συνεχώς βήματα μπροστά και πως ο κόσμος βλέπει ότι η ομάδα βγάζει υγεία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σλούκας στην κάμερα της NOVA:

Για το αν κόντρα στη Βαλένθια ήταν από τις βραδιές που χαιρόντουσαν που έπεσαν:

«Υπάρχει πίεση αποτελέσματος, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχουμε 9-1. Τα είχαμε στοχεύσει ότι έπρεπε να τα πάρουμε. Ο κόσμος βλέπει ότι η ομάδα βγάζει υγεία, υπάρχει πίεση και παίζει μπάσκετ. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή».

Για το αν βάζει ο ίδιος τον πήχη ψηλά για τον εαυτό του:

«Πάντα. Από μικρός βάζω τον πήχη ψηλά. Υπάρχουν απαιτήσεις της ομάδας για μένα. Για μένα δεν ήταν εύκολο σε μια ομάδα με 12-13 καινούργιους παίκτες και προπονητή, σιγά σίγα βρίσκουμε τους αυτοματισμούς μας και παίζουμε σε υψηλό τέμπο κάτι που ήταν ζητούμενο της διοίκησης και του προπονητή, γι’ αυτό και αποκτήθηκαν ποιοτικοί παίκτες. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους. Θέλουμε να πάμε στα playoffs και να πλασαριστούμε όσο πιο καλά μπορούμε για να μπορέσουμε να πάμε στο Final – Four».

Για το ότι αν αισθάνεται ως ηγέτης της ομάδας ότι έχει ένα γκρουπ παικτών που μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον βοηθήσει:

«Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες. Λένε ηγέτης κι αυτά, χρόνια με ακολουθεί αυτό λες και θέλω εγώ αυτό. Ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση για μένα για να κάνουμε κάτι μεγάλο και εγώ το ήθελα αυτό. Ο προπονητής με ξέρει, η ομάδα ξέρει τι μπορώ να προσφέρω. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα, κάποιες φορές παίζω καλά κάποιες όχι. Βάζω πάνω απ’ όλα τη νίκη της ομάδας. Μας λείπουν βασικά γρανάζια λόγω τραυματισμών. Είναι δύσκολο σε τόσα απαιτητικά παιχνίδια, όμως κάνει βήματα προς τα μπροστά και δεν ψάχνει δικαιολογία. Υπάρχει βάθος και ταλέντο και βγαίνει στο γήπεδο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το ότι ο Αταμάν έχει πει ότι ο ίδιος είναι ένας από τους λόγους που πήγε στον Παναθηναϊκό και τη σχέση τους:

«Έχουμε πολύ καλή σχέση, υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Η πορεία του είναι μεγάλη, υπάρχει σεβασμός. Είμαστε αντίπαλοι πολλά χρόνια. Τον είδα να παίρνει την Εφές από τα χαμηλά στην κορυφή της Ευρώπης. Βγάζει υγεία ο Παναθηναϊκός. Θα κάνουμε στο ταμείο το τέλος του τι έχουμε καταφέρει».

Για το αν βοηθάει το καλό κλίμα τα αποδυτήρια:

«Τα παιδιά γνωρίζουν που έχουν έρθει. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Η υγεία στο παρκέ είναι και θέμα αποδυτηρίων. Βάζουμε τις βάσεις για κάτι μεγάλο».

Για το πότε πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα παίζει το μπάσκετ των δυνατοτήτων του:

«Δεν μπορώ να το προβλέψω. Γίνονται βήματα μπροστά. Δείτε που ήμασταν πριν από ένα μήνα. Ο κόουτς είναι απαιτητικός. Δεν υπάρχει εφησυχασμός. Συνεχίζουμε. Είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε».

Για το ότι ο Αταμάν πιστεύει αρκετά για το Final – Four:

«Ο κόουτς είναι υπεραισιόδοξος. Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει, πιστεύω να βρεθεί στα playoffs και εκεί θα παίξει τα ρέστα του».

Για τη συνέχεια:

«Έχουμε περίεργο παιχνίδι στη Ρόδο και μετά στην Παρτιζάν. Είναι κρας τεστ, αν κερδίσουμε είναι δείγμα του ότι η ομάδα βαδίζει καλά. Είναι ένας μαραθώνιος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!