Στη καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου ο Κλοπ αναφέρθηκε στη σπουδαία αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι καθώς και στη τιμωρία της Έβερτον.

Στη καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου ο Κλοπ αναφέρθηκε στη σπουδαία αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι καθώς και στη τιμωρία της Έβερτον.

«Χρειαζόμασταν να πάρουμε τους βαθμούς. Έπρεπε να αλλάξουμε και έπρεπε να βελτιωθούμε και αυτή ήταν μια πραγματική πρόκληση. Είχαμε κάνει σωστή προετοιμασία, το επόμενο καλοκαίρι θα είναι εντελώς διαφορετικό. Δουλέψαμε μαζί για να βρούμε τον εαυτό μας λίγο πιο γρήγορα.

Για να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα και δυναμική, αυτό βοηθάει να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Χρειαζόμασταν τύχη και την είχαμε, οι παίκτες την αξίζουν και αυτό μας έδωσε κατεύθυνση, η εξέλιξή μας πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση», πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής της Λίβεπρουλ.

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή που είναι και είναι εξαιρετικά δυνατή και πρέπει να είμαστε όσο πιο δυνατοί γίνεται. Δεν είμαστε τέλειοι, είδαμε ότι, στο τελευταίο παιχνίδι της Premier League, έπρεπε να χάσουμε. Δεν ήμασταν καλοί, έκανα πολλές αλλαγές, ήταν πραγματικά δική μου ευθύνη, αλλά παρόλα αυτά δεν ήμασταν καλοί απέναντι στη Λούτον.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πολλά παιχνίδια ήμασταν καλοί και αξίζαμε αυτό που πήραμε. Το ματς με τη Σίτι είναι απλώς ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι, εγώ θα το παρακολουθούσα οπουδήποτε στον πλανήτη. Πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό σωστά και ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε στο καλύτερο δυνατό για να έχουμε μια ευκαιρία. Θα δούμε», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια τον ρώτησαν εάν στην Αγγλία το Λίβερπουλ εναντίον Σίτι, η μεγαλύτερη αντιπαλότητα στη χώρα: «Δεν ξέρω, πρέπει να ρωτήσετε τον κόσμο», απάντησε ο Κλοπ σε συνέντευξη Τύπου. «Από αθλητική άποψη, αυτός είναι ο πιο δύσκολος αγώνας εδώ και χρόνια», πρόσθεσε. «Είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια».

Η Λίβερπουλ δεν έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα τη Μάντσεστερ Σίτι από τον Νοέμβριο του 2015 (νίκη 4-1):

«Το ρεκόρ μας στο Έτιχαντ δεν είναι υπέροχο! Είναι εξαιρετικά δυνατοί, τίποτα δεν θα μπορούσα να πω θα τους αποδυνάμωσε, διαφορετικά θα το επαναλάμβανα συνέχεια», συνέχισε ο Κλοπ. Αυτή τη σεζόν, «φαίνεται ότι έχουμε πλησιάσει λίγο περισσότερο στο επίπεδο της Μάντσεστερ Σίτι αλλά πρέπει να κερδίσουμε τις καθοριστικές μάχες στο γήπεδο».

Επιπλέον, σχετικά με την αφαίρεση 10 βαθμών της Έβερτον, ο Γιούργκεν Κλοπ είπε:

«Δεν ήξερα το θέμα για να είμαι ειλικρινής. Δεν ήξερα ότι υπήρχε αφαίρεση βαθμών. Άκουσα ότι έκαναν έφεση και αυτό είναι όλο . Όλοι θα το έκαναν αυτό, μάλλον. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για αυτό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!