Οι παίκτες της Έβερτον δεν θα αφήσουν την αφαίρεση 10 βαθμών να επηρεάσει τις επιδόσεις τους σύμφωνα με τον Κάλβερτ-Λιούιν.

Οι παίκτες της Έβερτον δεν θα αφήσουν την αφαίρεση 10 βαθμών από την Premier League να επηρεάσει τις επιδόσεις τους, δήλωσε ο επιθετικός της ομάδας Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν.

Η Έβερτον έγινε η πρώτη ομάδα της Premier League στην οποία αφαιρέθηκαν βαθμοί για παραβίαση των κανόνων οικονομικής βιωσιμότητας την περασμένη εβδομάδα. Μια ανεξάρτητη επιτροπή επέβαλε μια άμεση αφαίρεση που είδε την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να πέφτει στην πρότελευταία θέση από τη 14η θέση.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του συλλόγου, Κέβιν Θέλγουελ, δήλωσε την Τετάρτη ότι η Έβερτον θα χρησιμοποιήσει την αφαίρεση βαθμών ως «πρόσθετο καύσιμο» στο υπόλοιπο της σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Περιμένω ότι το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι διαφορετικό – ίσως, πιο ηλεκτρισμένο», δήλωσε ο Κάλβερτ-Λιούιν πριν από την επίσκεψη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή.

«Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θα είναι έτοιμοι. Εμείς ως παίκτες, θα προετοιμαστούμε το ίδιο κανονικά και θα βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να συγκεντρώσουμε τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι, δεδομένων των συνθηκών, ένιωσα πολλή ενότητα και ομόνοια. Ήμασταν στο διεθνές διάλειμμα όταν κυκλοφόρησαν τα νέα, αλλά επιστρέφοντας αυτή την εβδομάδα, δεν νιώθω ότι μας ενόχλησε» πρόσθεσε ο 26χρονος.

«Ξέρουμε, ως ομάδα, δεν μπορούμε να επηρεάσουμε την κατάσταση. Το μόνο που μπορούμε να επηρεάσουμε είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας, και αυτό είναι το παιχνίδι της Κυριακής, οπότε ανυπομονούμε για αυτό», κατέληξε.

Η Έβερτον, που απέφυγε την τελευταία στιγμή τον υποβιβασμό τις δύο τελευταίες σεζόν, έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!