Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις προχώρησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφορικά με την ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών που επιβλήθηκε στην Έβερτον.

Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις προχώρησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφορικά με την ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών που επιβλήθηκε στην Έβερτον.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ για την τιμωρία της Έβερτον, αλλά και τις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες που βαραίνουν τη δική του ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουαρντιόλα:

«Δεν πρόκειται να πω ούτε μια λέξη για την Έβερτον, γιατί δεν ξέρω τι πραγματικά συνέβη. Είναι δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις.

Ξέρω ότι ο κόσμος λέει: “Γιατί η Σίτι δεν πάει στη Διάσκεψη”. Αλλά ας περιμένουμε. Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δεν είναι το ίδιο. Η μία από αυτές είναι μεγαλύτερη, είναι πιο περίπλοκη.

Με ρωτάτε σαν να έχουμε ήδη τιμωρηθεί. Αυτή τη στιγμή είμαστε αθώοι. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μείνω αν είμαστε στη League One παρά αν κερδίσουμε το Champions League».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!