Ο Μπερνάρντο Σίλβα αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους απέρριψε τις προτάσεις που είχε από τη Σαουδική Αραβία και παρέμεινε στη Σίτι.

Το καλοκαίρι οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έκαναν… επίθεση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πολλά από τα μεγαλύτερα αστέρια του Champions League συνεχίζουν την καριέρα τους στην Μέση Ανατολή, και ένας από τους παίκτες που βρισκόταν στην λίστα των Σαουδάραβων ήταν και ο Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο Σίλβα επέλεξε να παραμείνει στην Μάντσεστερ Σίτι παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε από την Σαουδική Αραβία και από τις Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος διεθνής αναγνώρισε ότι σκέφτηκε σοβαρά τις προσφορές από τη Σαουδική Αραβία, αλλά τελικά αποφάσισε να μην εγκαταλείψει τα… συναισθήματα που του προσφέρουν οι αγώνες στο Champions League, ειδικά μετά από την κατάκτηση του πρώτου των «Πολιτών».

Σε συνέντευξή του στο «RTP», ο Μπερνάρντο Σίλβα δήλωσε: «Θα έλεγε ψέματα αν έλεγα ότι δεν σκέφτηκα τις προσφορές από τη Σαουδική Αραβία. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν η ένταση του παιχνιδιού σε μια ημιτελική φάση του UEFA Champions League, το να ακούω το στάδιο να παραληρεί όταν σκοράραμε κατά τη διάρκεια των ημιτελικών εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης ή όταν κερδίσαμε τον τελικό εναντίον της Ίντερ. Δεν ήθελα να εγκαταλείψω αυτά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!