Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο Μάριο Μπαλοτέλι, το βράδυ της Πέμπτης στην Ιταλία.

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο Μάριο Μπαλοτέλι, το βράδυ της Πέμπτης στην Ιταλία, διαλύοντας το πολυτελές αυτοκίνητό του με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρωταγωνιστής σε ένα τροχαίο που σημειώθηκε στην Μπρέσια ήταν ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Ιταλός επιθετικός δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο το πολυτελές αυτοκίνητο του διαλύθηκε.

Ο επιθετικός της Άδανα Ντεμίρσπορ διέλυσε την Audi A8, όταν έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε δυνατά σε τοίχο, βγαίνοντας για καλή του τύχη σώος και αβλαβής. Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, δεν αναμείχθηκε κάποιος άλλος στο ατύχημα πέρα από τον Μπαλοτέλι, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ, όπως του ζήτησαν οι αρχές.

Δείτε τα πλάνα:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!