Μαρκίνιος: Χωρίς τον αρχηγό της θα υποχρεωθεί να αγωνιστεί η Παρί Σεν Ζερμέν στα δύο επερχόμενα πολύ σημαντικά παιχνίδια της.

Χωρίς τον αρχηγό της θα υποχρεωθεί να αγωνιστεί η Παρί Σεν Ζερμέν στα δύο επερχόμενα πολύ σημαντικά παιχνίδια της. Μαρκίνιος 

Οι πρωταθλητές Γαλλίας θα παραταχθούν χωρίς τον Μαρκίνιος στο αυριανό (24/11) ντέρμπι της Ligue 1 με τη Μονακό, καθώς και στο εξαιρετικό κρίσιμο ματς του Champions League με τη Νιούκαστλ, την προσεχή Τρίτη (28/11), καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός τραυματίστηκε στο δεξί πόδι, κατά τη διάρκεια του αγώνα της «σελεσάο» με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Παρί, ο 29χρονος σέντερ μπακ θα μείνει εκτός προπονήσεων για δέκα ημέρες, όπερ σημαίνει ότι πιθανότατα θα χάσει και το επόμενο ματς πρωταθλήματος με τη Χάβρη, στις 3 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, ο παριζιάνικος σύλλογος επιβεβαίωσε ότι ο 17χρονος Γουόρεν Ζαΐρ-Εμερί, ο οποίος τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο στο ντεμπούτο του με την εθνική Γαλλίας, κόντρα στο Γιβραλτάρ, θα μείνει εκτός γηπέδων ως τη χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!