Ο Γκουστάβο Πογέτ παραχώρησε Συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μίλησε ανοιχτά για το θέμα αποχώρησης του Κώστα Φορτούνη.

Ο Γκουστάβο Πογέτ παραχώρησε Συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μίλησε ανοιχτά για το θέμα αποχώρησης του Κώστα Φορτούνη.

Συγκεκριμένα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως αν θέλει να επιστρέψει η αγκαλιά του είναι ανοιχτή και σημείωσε πως και ο Τζόρνταν είχε αποσυρθεί από το μπάσκετ αλλά επέστρεψε ξανά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογέτ:

«Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω, ούτε χρειάζεται περισσότερο ανακάτεμα… στην κουτάλα. Πολύ απλά τα πράγματα. Εγώ τον κάλεσα τον Μάρτιο αλλά μετά τον Ιούνιο δεν τον κάλεσα γιατί δεν ταίριαζε στα χαρακτηριστικά μου αλλά πάντα σε κάθε περίπτωση του τηλεφώνησα να του πω το γιατί όπως κάνω με κάθε παίκτη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά τον Σεπτέμβριο μου τηλεφώνησε ο Κώστας να μου πει ότι σταματά. Και νομίζω πως τον Κώστα φέρνουμε σε δύσκολη θέση τώρα. Είναι άδικο γιατί πήρε μία απόφαση.

Ο Κώστας πήρε την απόφαση. Επίσης τον ρώτησαν στο τελευταίο παιχνίδι όταν έβαλε το γκολ (σ.σ. με τον Αστέρα) και είπε πως δεν είναι τώρα στην ομάδα. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Τζόρνταν που βγήκαν από το παιχνίδι και γύρισαν ξανά πίσω.

Ναι η αγκαλιά μου είναι πάντα ανοιχτή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και αύριο αν τον δω θα μιλήσουμε. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση. Με πήρε τηλέφωνο πριν ανακοινώσει την απόφασή του. Και αυτό δείχνει πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!