Ο Γκονσάλο Ράμος έχει κάνει μία πολύ καλή εκκίνηση με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας αποφάσισε να «ενεργοποιήσει» πολύ νωρίτερα την οψιόν αγοράς του.

Ο Γκονσάλο Ράμος έχει κάνει μία πολύ καλή εκκίνηση με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, λίγους μήνες μετά τη «μετακόμισή» του στην πόλη του φωτός απ’ την Μπενφίκα και η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας αποφάσισε να «ενεργοποιήσει» πολύ νωρίτερα την οψιόν αγοράς του από τους «αετούς» της Λισσαβόνας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως ενημέρωσε η Παρί το απόγευμα της Τετάρτης (22/11) «…ενεργοποιήθηκε η ρήτρα εξαγοράς του Γκονσάλο Ράμος ο οποίος υπέγραψε μόνιμο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το 2028».

Η Παρί κατέβαλλε 65 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα για να κάνει δικό της για τα επόμενα 4,5 χρόνια τον Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος «έγραψε» 3 γκολ και μία ασίστ σε 5 αγώνες με την Εθνική Πορτογαλίας στα προκριματικά του EURO 2024, ενώ οι Παριζιάνοι θα καταβάλλουν μελλοντικά άλλα 15 εκατ. ευρώ σε μπόνους στόχων και συμμετοχών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε.