Σοβαρό πλήγμα δέχθηκε η Νότιγχαμ Φόρεστ, που θα χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Ταϊβο Αβονίγι.

Σοβαρό πλήγμα δέχθηκε η Νότιγχαμ Φόρεστ, που θα χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Ταϊβο Αβονίγι.

Ο Νιγηριανός επιθετικός υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στους προσαγωγούς, παίζοντας με την εθνική ομάδα της χώρας του, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 26χρονος φορ θα μείνει «για μήνες» εκτός δράσης, όπως δήλωσε ο τεχνικός της Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, ο οποίος πάντως εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα επανέλθει πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αβονίγι μεταγράφηκε από την Ουνιόν Βερολίνου στη Νότιγχαμ το καλοκαίρι του 2022, αντί 17 εκατ. λιρών, ποσό που τότε ήταν ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έκτοτε, ο Νιγηριανός παίκτης έχει καταγράψει 39 συμμετοχές και 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Φόρεστ, η οποία καλείται τώρα να καλύψει το κενό του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!