Ολικό «ρεκτιφιέ» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να κάνει ο Έρικ Τεν Χανγκ τον Ιανουάριο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Ολικό «ρεκτιφιέ» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να κάνει ο Έρικ Τεν Χανγκ τον Ιανουάριο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, με πρώτο που αναμένεται να αποχωρήσει, ο Τζέιντον Σάντσο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μπορεί οι «κόκκινοι διάβολοι», βαθμολογικά, να μη βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, ωστόσο η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα περισσότερα της παιχνίδια, έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του συλλόγου. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Ολλανδός τεχνικός της Γιουνάιτεντ, αναμένεται να κάνει ένα μεγάλο «ξεσκαρτάρισμα» στο ρόστερ, καθώς δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν έως και 15 ποδοσφαιριστές μέσα στο 2024.

Πρώτος φυσικά, που θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου, θα είναι ο Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος έχει «κοπεί» οριστικά, καθώς το γυαλί ανάμεσα στον Άγγλο εξτρέμ και τον Τεν Χαγκ έχει ραγίσει. Στα σενάρια που υπάρχουν είναι η επιστροφή του στη Ντόρτμουντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!