Στην OPAP Arena για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Γαλλία βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στην OPAP Arena για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Γαλλία βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας εθεάθη από τον φωτογραφικό φακό στις εξέδρες του γηπέδου της ΑΕΚ OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια και έβγαλε selfie με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο και τους παράγοντες της ΕΠΟ, Ιάκωβο Φιλιππούση και Στέργιο Αντωνίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαγνήτισε τα βλέμματα όλων και φωτογραφίες του από τις κερκίδες έκαναν πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου και των social media.

Ο ίδιος φάνηκε να απολαμβάνει την αναμέτρηση και καταχειροκρότησε τους διεθνείς για την τεράστια προσπάθειά τους και την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στους Γάλλους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!