Στην Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες θα διεξαχθεί το Προ-Ολυμπιακό Τουρνουά που θα δώσει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για το Παρίσι.

Στην Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες θα διεξαχθεί το Προ-Ολυμπιακό Τουρνουά που θα δώσει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για το Παρίσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελλάδα, η Ισπανία, η Λετονία και το Πουέρτο Ρίκο είναι οι τέσσερις χώρες που θα φιλοξενήσουν τα Προολυμπιακά τουρνουά το προσεχές καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα από τις 2 έως και τις 7 Ιουλίου του 2024.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κάτι που πρώτος ανέφερε ο Ντονάτας Ουρμπόνας στο BasketNews και πλέον απομένει το τυπικό κομμάτι εκ μέρους της FIBA.

Τη προσεχή Δευτέρα λοιπόν αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα οι τέσσερις αυτές χώρες την ίδια ώρα δηλαδή που θα γίνει και ηκ κλήρωση των ομίλων των τουρνουά στη Γενεύη.

Οι 24 χώρες που θα συμμετάσχουν στα Προολυμπιακά τουρνουά
Λετονία
Λιθουανία
Σλοβενία
Ιταλία
Ισπανία
Μαυροβούνιο
Πουέρτο Ρίκο
Βραζιλία
Δομινικανή Δημοκρατία
Ελλάδα
Γεωργία
Αίγυπτος
Φινλανδία
Νέα Ζηλανδία
Λίβανος
Φιλιππίνες
Μεξικό
Ανγκόλα
Ακτή Ελεφαντοστού
Μπαχάμες
Μπαχρέιν
Καμερούν
Κροατία
Πολωνία

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!