Ο θρύλος του σνούκερ Ρόνι Ο΄ Σάλιβαν απειλεί να αποχωρήσει από το σνούκερ καθώς βρίσκεται σε κόντρα με την Ομοσπονδία.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σνούκερ, Ρόνι Ο΄ Σάλιβαν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για σχόλιά του κατά της διοίκησης του αθλήματος, η οποία προηγουμένως είχε απειλήσει αυτόν και άλλους τέσσερις παίκτες με κυρώσεις, εξαιτίας της συμμετοχής τους σε τουρνουά στην Κίνα και το «υπερβολικό» χρονικό πλαίσιο παραμονής τους εκεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ο’ Σάλιβαν επέλεξε να λάβει μέρος σε ένα τουρνουά στο Μακάο αντί για ένα στη Βόρεια Ιρλανδία, κάτι που προκάλεσε ανησυχία στην ομοσπονδία. Παρ’ όλα αυτά, ο πρωταθλητής δεν επηρεάστηκε από τη διαμάχη με τη διοίκηση του σπορ.

«Δεν δίνουν αρκετά εδώ. Όταν πηγαίνω στην Κίνα, οι χώροι των events είναι εντυπωσιακοί, το κοινό είναι φανταστικό και τα χρηματικά έπαθλα είναι μεγάλα. Και αυτό μου αρέσει πολύ! Αν φτάσουμε στο σημείο να μην μπορώ να αγωνιστώ εκεί που θέλω εξαιτίας περιορισμών, τότε δεν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι εκεί. Θα πηγαίνω να παίζω σνούκερ στην Κίνα επειδή ακόμη αγαπώ τον αθλητισμό αυτό. Να έχω το χαμόγελο στα χείλη μου», πρόσθεσε ο Ο’ Σάλιβαν μιλώντας στο BBC.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!